Werken bij CTS Automation

Introductie

Werken bij CTS Automation

Ben je hardware engineer, software engineer, montagemedewerker Paneelbouw of storingsmedewerker? Dan hebben we een leuke baan voor je. Maar ook voor andere gemotiveerde mensen maken we graag tijd voor een gesprek.

 

Dus ben je op zoek naar een leuke werkomgeving in de techniek? Kijk dan vooral verder op deze pagina en ontdek wie we zijn, wat we doen en waar we enthousiast van worden. Wie weet zien we elkaar dan binnenkort bij ons op kantoor in Deurne!

info@ctsautomation.nl

"Wij zijn een compact flexibel bedrijf met de kennis van een groot bedrijf, dat sneller kan schakelen als een groot bedrijf. Hierin ligt ook onze kracht!"

Besturingspaneel6
Ingang E4
Close up hand of engineer or electrician man working check the electrical system with tablet at factory.
Expertise

Ervaring, vakkennis en plezier in wat we doen

Door onze ervaring in verschillende branches begrijpen we de markt. We maken moeiteloos de vertaling van een technisch probleem, naar de juiste oplossing in de dagelijkse praktijk van de fabriek. We hebben inmiddels onze sporen wel verdiend, maar dat betekent natuurlijk niet dat we op onze lauweren rusten. Bij CTS Automation gaat ons hart sneller kloppen van nieuwe technische mogelijkheden en de nog betere oplossingen die daaruit voortkomen. Het is precies dat plezier wat ervoor zorgt dat we moeiteloos bijblijven en liefst nog een stukje vooruitlopen.

  • Productieprocessen automatisering

  • Altijd up-to-date

  • Actief in verschillende branches

  • De nieuwste technologieën

Werken bij

Openstaande vacatures

We hebben een goed team met kundige vakmensen rondlopen bij CTS Automation, maar we zoeken nog wat nieuwe collega’s. Lijkt dat je wat? Klik dan verder en bekijk onze openstaande vacatures

Electrical engineer using digital multi-meter measuring equipment to checking electric current voltage at circuit breaker and cable wiring system in main power distribution board.

Hardware engineer

Je ontwerpt en tekent industriële automatiseringssystemen voor onze klanten.

PLC Data Module

Software engineer

Je programmeert vervolgens besturingsprocessen met besturingssoftware van PLC- en SCADA-systemen

assembly components and cables in a factory in a control cabinet - workplace industry with future - closeup with hand and tools

Montagemedewerker Paneelbouw/ storingsmonteur

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de panelenbouw?

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan hier niet tussen?

Bij CTS Automation zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen. Twijfel daarom niet, vul het formulier in en wie weet zijn wij binnenkort collega’s.

Stagiaires & studenten

Op zoek naar een stage of afstudeerplek?

Ben je op zoek naar een stageplek? Lees dan zeker even verder. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als leerling of student een goed passende stageplek krijgt. Onze ervaring is dat je tijdens een stage vaak pas echt leert hoe je de theorie toepast in de praktijk. Daarnaast geeft een stage je alvast een goed beeld van jouw toekomstige werkveld. We zijn een SBB erkend leerbedrijf en hebben ervaring met het begeleiden van leerlingen en studenten.

 

Dus ben je of ken je een leerling die op zoek is naar een stageplek, of een interessante afstudeeropdracht met deskundige begeleiding? Neem dan contact met ons op.

 

Je kan ook meteen het formulier invullen voor een open sollicitatie. Heb je pas op langere termijn een stageplek nodig? Bel of mail dan gerust alvast, zodat we een plekje voor je kunnen vrijhouden. We helpen je met veel plezier op weg naar je toekomstige beroep.

sbb-beeldmerk.png
Open sollicitatie

Op zoek naar een stage of afstudeerplek?

Staat jouw baan er niet tussen, maar denk je dat je wel bij ons bedrijf past? Bel of mail dan gerust. We zijn namelijk altijd op zoek naar gemotiveerde mensen op verschillende plekken in ons bedrijf. Hebben we op dat moment niet meteen een baan voor je, dan nemen we je op in onze database. Op die manier ben je als eerste aan de beurt als er een baan vrijkomt.

 

We hebben onder andere de volgende functies binnen ons bedrijf: hardware engineer, software engineer en montagemedewerker paneelbouw.

Transparent Logo

Sollicitatieformulier

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.