Turn-key projecten

Turn key oplossingen

Unieke problemen vragen om unieke oplossingen.

Unieke problemen vragen om oplossingen op maat. Voor verschillende markten ontwikkelen en bouwen we klant specifieke machines. We hebben jarenlange ervaring met het turn-key opleveren van volledige automatiseringsoplossingen. Dat betekent dat je maar met één partij samenwerkt, van het eerste gesprek tot aan de finale oplevering.

"Het doel van onze klant is ook ons doel"

Engineering

Van A tot Z ontzorgd

Optimaal ontzorgd

We hebben alles in huis om kwalitatief hoogwaardige installaties te maken voor onze klanten. In onze aanpak zijn we klantgericht, flexibel, proactief, meedenkend en innovatie, zodat we iedere oplossing op het gebied van automatisering volledig naar wens kunnen ontwikkelen en realiseren.

 

Naast de bouw van nieuwe machines, vragen klanten ons ook geregeld om bestaande apparatuur aan te passen. Het doel: hogere snelheden en een kwalitatief betere output. Dankzij onze ervaring in de automatisering en in het modificeren van bestaande machines (in verschillende branches) pakken we dergelijke projecten graag aan. Vaak levert een eerste kennismaking en een verkenning van onze oplossingen voor automatisering al verschillende mogelijke oplossingen en scenario’s op.

 

Transparent Logo
  • Vragen?

    Stel ze gerust.

    Onze specialisten denken graag met u mee!

    Tel. : +31 6 26 08 63 69
    Email : info@ctsautomation.nl

Onze werkwijze

turn-key opleveren!

Aan ieder project dat we (turn-key) opleveren, gaat een gedegen voorstudie en haalbaarheidsonderzoek vooraf. Daarbij zetten we onze kennis en ervaring in: zowel van de markt als van eerdere klant specifieke oplossingen en projecten. Dat leidt tot een compleet advies, waarin we u vertellen welke kansen we zien om uw productieprocessen en machineconcepten te optimaliseren.

 

Vervolgens zetten we het project op, aan de hand van mechanische engineering, hard- en software-engineering en technische documentatie. Hierbij werken we altijd volgens de Machinerichtlijn 2006/42/EG (voor het wettelijk verplichte CE-keurmerk).

 

Na de engineering volgt de realisatie. Hierbij monteren we de oplossing, testen we deze en maken we hem bedrijfsklaar. De assemblage en het testen van machines vindt plaats in onze werkplaats. Hier beschikken onze specialisten over alle faciliteiten, zoals meetmiddelen en gereedschappen. Zij zorgen dat werktuigbouwkunde, elektrotechniek en besturingstechniek samensmelten tot een totaaloplossing.

 

Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van turnkey oplossingen? Neem gerust contact met ons op.