Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Bent u als leverancier van industriële machines op zoek naar een partij die de machinebesturing voor u kan verzorgen? Dan helpen wij u graag verder.

CTS Automation heeft ook op dit gebied ervaring in diverse branches. Samen met u verzorgen we de meest efficiënte oplossingen voor uw klanten.

Engineering

Machinebesturing op maat

Optimaal werkende machinebesturing

Vanuit heel het land krijgen we verzoeken van machinebouwers of wij de machinebesturing kunnen verzorgen voor hun ontwerpen. Bent u ook op zoek naar een partij die dit onderdeel van de machinebouw voor u kan realiseren? Onze engineers doen dit graag voor u. We bekijken dan samen met u, hoe we dit het beste kunnen invullen. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van de stroomschema’s, de software, het informatiesysteem wat hierop is aangesloten en eigenlijk alles om de machine te laten bewegen.

 

Machinebesturing en de eindgebruiker
Ons doel is het optimaal laten functioneren van de door uw engineers bedachte machine, waarbij we graag sparring-partner zijn. We denken altijd praktisch na vanuit de eindgebruiker en houden daarbij rekening met hoe de machine uiteindelijk gebruikt gaan worden in de fabriek. We vinden heldere communicatie en goede afspraken daarbij belangrijk, zodat we aan alle verwachtingen kunnen voldoen van zowel u als uw klant.

Transparent Logo
  • Vragen?

    Stel ze gerust.

    Onze specialisten denken graag met u mee!

    Tel. : +31 6 26 08 63 69
    Email : info@ctsautomation.nl

Hardware Engineering

Wel Software Engineers, geen Hardware Engineers?

Heeft u als machinebouwers wel de expertise om de software te engineeren maar niet de hardware? Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij krijgen geregeld van klanten de vraag of wij alleen de Hardware Engineering willen doen. De afdeling Hardware Engineering levert maatwerk in besturingstechnologie. Onze hardware specialisten hebben ervaring in het ontwerp en engineering van besturingsvraagstukken. Deze ervaring kunnen zij inzetten op basis van een door u aangeleverde functionele specificatie, desgewenst kunnen wij deze voor u verzorgen.

 

Van specificaties tot stroomschema's Van specificatie tot functioneel ontwerp om tot een compleet werkende machine te komen, is het belangrijk om eerst uw wensen, eisen en specificaties helder te krijgen. Samen met u en onze hardware engineers bespreken we deze en stellen wij een stroomschema in Eplan op.