Over ons

Over ons

CTS Automation, uw partner op het gebied van industriële automatisering

In al onze projecten combineren we technisch meesterschap met een praktische inslag. Door deze aanpak komen we tot de beste oplossingen, waarbij we secuur zijn als het moet en vlot schakelen als het kan. Dit zorgt voor efficiënte en toekomstbestendige oplossingen waar we trots op zijn.

info@ctsautomation.nl

"Wij zijn een compact flexibel bedrijf met de kennis van een groot bedrijf, dat sneller kan schakelen als een groot bedrijf. Hierin ligt ook onze kracht!"

Transparent Logo
Besturingspaneel6
Ingang E4
Close up hand of engineer or electrician man working check the electrical system with tablet at factory.
Expertise

Ervaring, vakkennis en plezier in wat we doen

Door onze ervaring in verschillende branches begrijpen we de markt. We maken moeiteloos de vertaling van een technisch probleem, naar de juiste oplossing in de dagelijkse praktijk van de fabriek. We hebben inmiddels onze sporen wel verdiend, maar dat betekent natuurlijk niet dat we op onze lauweren rusten. Bij CTS Automation gaat ons hart sneller kloppen van nieuwe technische mogelijkheden en de nog betere oplossingen die daaruit voortkomen. Het is precies dat plezier wat ervoor zorgt dat we moeiteloos bijblijven en liefst nog een stukje vooruitlopen.

  • Productieprocessen automatisering

  • Altijd up-to-date

  • Actief in verschillende branches

  • De nieuwste technologieën

efb2c1c7-1eb0-4205-b5dd-37a1fc286fd3
Historie

Vanaf 2022, jong ambitieus en vooruitstreven!

CTS Automation is een jong ambitieus en vooruitstreven bedrijf, dat spat van de energie om haar klanten te helpen bij hun technische vraagstukken. We zijn gespecialiseerd in Hardware engineering in Eplan p8 en Pro panel. Wij verzorgen en ondersteunen u bij de standaardisering van uw technische processen. Ook begeleiden wij u bij uw automatiseringsprojecten. Heeft u een technisch vraagstuk of een project, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek

Onze klanten

Een breed speelveld binnen de industriële procesautomatisering.

Onze klanten zitten door heel Nederland. Ook hebben we niet één branche waarin we werken. In plaats van die smalle blik, hebben we juist gekozen voor een breed speelveld binnen de industriële procesautomatisering.

 

We geloven dat een goede samenwerking met onze klanten de basis vormt van een succesvolle samenwerking. Tijdens een project denken we mee vanuit uw situatie, zodat we achterhalen wat nodig is. We kunnen immers technisch perfecte plannen maken op papier, maar uiteindelijk gaat het om de vertaling in de praktijk. Die moet passend zijn, efficiënt en toekomstgericht. CTS Automation is er voor advies en realisatie voor al uw kleinere en grotere projecten. Als totaalpartners in procesautomatisering denken we graag mee vanuit de situatie in uw fabriek.