Nieuwsberichten

Het laatste nieuws

Nieuwsoverzicht

Natuurlijk zijn we een bedrijf met nog geen lange geschiedenis, maar dat betekent zeker niet dat we stilstaan. Onze kracht ligt juist in het vooruitkijken en meebewegen. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd verder helpen richting de toekomst.

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CTS Automation. Van een kijkje achter de schermen en onze vacatures tot de laatste ontwikkelingen in de branche en onze maatschappelijke bijdragen.

Volg ons op LinkedIn of Instagram en mis niets!

"Wij zijn een compact flexibel bedrijf met de kennis van een groot bedrijf, dat sneller kan schakelen als een groot bedrijf. Hierin ligt ook onze kracht!"

Werken bij

Nieuwsoverzicht

Hieronder vindt u een overzicht van al onze berichten.

Keersluis-Kornwerderzand-Operationele-test-1920x640

Groots engineerings-project markeert mijlpaal.

Na bijna 5500 toegewijde uren van engineeringswerkzaamheden, nadert CTS Automation de afronding van haar meest omvangrijke project tot op heden. Het was een reis vol....

warmtepomp

Eerste stappen naar volledig gasloos kantoorpand

Fantastisch nieuws, ons City Multi R2-systeem is gereed! De ongeveer 20 jaar oude installatie die op gas werkte is vervangen voor een warmtepomp die gelijktijdig koelen en verwarmen.

Ingang E4

CTS Automation gaat verhuizen!

Door de groei binnen ons bedrijf zijn wij toe aan de volgende stap. Onze werkzaamheden verhuizen van Molenstraat 119, te Helmond naar Doctor Huub van Doorneweg 8b, te Deurne in januari 2023.

 

efb2c1c7-1eb0-4205-b5dd-37a1fc286fd3.jpg

Nieuwe medewerker en wat voor één!

Mijn droom!!! Van kleins af aan droom ik er al van om samen te werken met mijn vader. Mijn vader is altijd mijn voorbeeld geweest. 

CTS-Mok.jpg

CTS Mokken

Hebben jullie ze al gezien…. De nieuwe CTS Automation mokken zijn binnen

Automatiseringsvraagstuk?

Uw totaalpartner voor industriële procesautomatisering.

Bij CTS Automation kunt u terecht voor efficiënte machinebesturingssystemen en paneelbouw op maat.

Als internationale speler met ruime ervaring in diverse branches zijn we uw partner voor iedere fase in het proces: van analyse en ontwerp, tot realisatie en bijbehorende service.