Nieuwsberichten

De handtekening is gezet

1 september 2022

 

Mijn droom!!!

Van kleins af aan droom ik er al van om samen te werken met mijn vader. Mijn vader is altijd mijn voorbeeld geweest. Vroeger heeft hij zijn eigen bedrijf gehad in de industriële automatisering en de installatie techniek misschien ken je de naam wel van der Burgt Elektrotechniek in Someren. In de hoogtij dagen van van der Burgt elektro techniek is hij moeten stoppen met zijn bedrijf wegens privé omstandigheden, nee geen ziekte! Vanaf dat moment riep ik dat ik ook mijn eigen bedrijf wilde hebben net zoals mijn vader alleen dan in de industriële automatisering. Je kan wel stellen dat vanaf dat moment CTS Automation als gedachte spinsel is ontstaan en nooit meer weg is gegaan. 

Heel mijn school-/ werk carrière was ingericht om dat ene doel te halen mijn eigen bedrijf. Eerst 4 jaar MBO (Middenkader Engineer IA) daarna een deeltijd HBO Elektrotechniek en ondertussen werkervaring opdoen bij verschillende mooie bedrijven om zo het mooie vak te leren. Na 2 jaar te hebben gewerkt voor een baas vond ik het in 2021 tijd om mijn droom te verwezenlijken en een begin te maken aan het opzetten van CTS Automation. In februari van dit jaar was het dan zover mijn eerste dag als ondernemer. Vanaf dat moment ging het hard meteen een leuke opdracht voor een half jaar gescoord.

Dan krijg je na 3 á 4 maanden een telefoontje met de vraag of je interesse hebt in een heel mooi project (waarover ik nog niet zoveel mag/kan vertellen). Dit project is zo groot dat je hier met twéé Hardware engineers aan moet werken. Wat is er dan makkelijker als je grote voorbeeld te vragen of die interesse heeft samen met jou deze opdracht te doen. Vader en zoon, buurman en buurman zoals we ook wel eens genoemd worden, omdat we zo lekker kunnen bakkeleien tegen elkaar. Pa bekeek de opdracht en keek mij aan, ik zag zo’n sprankeling in zijn ogen en hij zei “Coen wij gaan dit doen!!”.

Na een aantal maanden en flink wat geregel treedt mijn vader Theo van der Burgt vanaf 1 september ’22 als Lead Hardware Engineer in dienst bij CTS Automation. De droom waar ik al die jaren zo voor hebt gezwoegd komt uit. De cirkel is rondt, op naar een mooie samenwerking en een hele mooie toekomst met oude en nieuwe klanten. Dat we samen CTS Automation naar een hoger niveau kunnen tillen om zo onze klanten optimaal te kunnen helpen! 

efb2c1c7-1eb0-4205-b5dd-37a1fc286fd3
Open sollicitatie

Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij CTS Automation zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen. Twijfel daarom niet, vul het formulier in en wie weet zijn wij binnenkort collega’s.