Externe projecten

Externe projecten

Heeft u als leverancier van industriële machines voor  een onderbezetting op uw engineeringsafdeling? Dan helpen wij u graag verder.

CTS levert capaciteit en/ of expertise om uw project(en) te ondersteunen. Dit kan ook op uw locatie met onze medewerkers. U bent zelf volledig betrokken bij het project en maakt gebruik van onze kennis.

 

Of het nu gaat om project(bege)leiding, hardware engineering, paneelbouw of installatie. Wij ontwerpen, bouwen en/of installeren volgens uw ideeën en wensen. Natuurlijk volgens de juiste normen en oog voor veiligheid.

Een automatiseringspartner

Tijdelijke capaciteit verhoging op maat

Optimaliseer uw engineeringscapaciteit

CTS levert haar kennis en ervaring in verschillende vormen, steeds optimaal af te stemmen op jouw behoefte. Zoek je extra capaciteit binnen je projectteam of wil je juist alle verantwoordelijkheid voor functionaliteit, tijd en budget bij ons leggen? Je zegt het maar!

Transparent Logo
  • Vragen?

    Stel ze gerust.

    Onze specialisten denken graag met u mee!

    Tel. : +31 6 26 08 63 69
    Email : info@ctsautomation.nl

Samenwerken

Samen staan we sterker

De samenleving wordt complexer. Niemand kan het nog alleen. Daarom zetten wij in op duurzame samenwerking met elkaar, onze klanten en partners. Alleen zo zijn wij in staat hoogtechnologische oplossingen te leveren voor de grote uitdagingen van deze tijd.

 

Benieuwd naar ons?

Slimme automatisering van (productie)processen is het specialisme van CTS Automation. Hiermee maken wij onze klanten efficiënter, flexibeler en duurzamer. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? neem dan contact met ons op.