Besturingspanelen | Paneelbouw

Besturingspanelen | Paneelbouw

We verzorgen besturingspanelen als onderdeel van grotere opdrachten, maar wist u dat we ook als losse service paneelbouw aanbieden?

Lever ons de specificaties voor uw besturingspanelen. Dan assembleren onze experts deze snel en vakkundig volgens de richtlijnen.

Panelenbouw

Besturingspanelen op maat

Een deel van onze klanten vraagt ons enkel voor de assemblage van hun besturingspanelen. Zij hebben dan zelf engineers in dienst voor het onderhouden en updaten van het machinepark, maar laten ons dit onderdeel voor hen verzorgen. Dat heeft ermee te maken dat het vervaardigen van besturingspanelen een expertise is die veel fabrieken niet zelf in huis hebben. Zoekt u ook iemand die de nodige besturingspanelen voor u assembleert? Dan verzorgen wij graag de panelen voor u aan de hand van uw specificaties.

 

Expertise, ervaring, materiaal en werkruimte


Onze afdeling paneelbouw heeft een speciale werkruimte met alle benodigde materialen. Op die plek werken de paneelbouwers zowel in opdracht van onze eigen engineers, als volgens de specificaties van engineers van andere bedrijven. Doordat onze mensen dagelijks besturingspanelen bouwen voor verschillende fabrieken en toepassingen, hebben ze ontzettend veel ervaring opgedaan. Dit merkt u weer aan de snelheid en de kwaliteit van het werk.

Transparent Logo
  • Vragen?

    Stel ze gerust.

    Onze specialisten denken graag met u mee!

    Tel. : +31 6 26 08 63 69
    Email : info@ctsautomation.nl

Werkwijzen

Testen van besturingspanelen

Een probleem met een besturingspaneel kan grote gevolgen hebben voor de hele fabriek. De fabrieksprocessen zijn immers zo sterk als de zwakste schakel en als één schakel uitvalt kan de hele fabriek hier last van hebben. Daarom zorgen we ervoor dat onze panelen grondig getest onze werkplaats verlaten. Vervolgens kunnen uw monteurs zelf het paneel plaatsen, of u kunt dit laten doen door onze paneelbouwer(s).