Nieuwsberichten

"CTS Automation: Triomf in Industriële Automatisering - Ons grootste project bijna afgerond"

26 maart 2024

CTS Automation rondt haar grootste engineeringproject tot nu toe af: Een mijlpaal in industriële automatisering

Na bijna 5500 toegewijde uren van engineeringswerkzaamheden, nadert CTS Automation de afronding van haar meest omvangrijke project tot op heden. Het was een reis vol uitdagingen, maar met de voltooiing binnen slechts zeven weken in het vooruitzicht, kunnen we met trots terugkijken op een succesvol project dat onze expertise in industriële automatisering en machinebouw weerspiegelt.

 

Een reis van Ups en Downs zonder slag of stoot

Het traject naar de voltooiing van dit project was er een van vele ups-and-downs. Vanaf het allereerste concept tot aan de laatste aanpassingen, hebben we als team elk obstakel overwonnen met vastberadenheid en toewijding. Het was niet alleen een test van onze technische bekwaamheid, maar ook van onze flexibiliteit en probleemoplossend vermogen. Gedurende het proces hebben we nauw samengewerkt met andere vooraanstaande partijen in de industrie, wat heeft bijgedragen aan een synergetische aanpak en de succesvolle voortgang van het project.

 

Succesvolle afronding

Met het einde in zicht kunnen we met een goed gevoel terugkijken op wat we hebben bereikt. Dit project heeft niet alleen onze capaciteiten als team versterkt, maar heeft ook onze band met onze opdrachtgevers verstevigd. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld en zijn verheugd dat we aan hun verwachtingen hebben kunnen voldoen, zo niet overtroffen. Bovendien zijn we verheugd dat dit project een van de grootste Rijkswaterstaat-projecten van dit moment is, wat onze betrokkenheid bij toonaangevende projecten in de publieke sector benadrukt.

Machinekamer 1
Vismigratie 3
Machinekamer 2
Automatiseringsvraagstuk?

Uw totaalpartner voor industriële procesautomatisering.

Bij CTS Automation kunt u terecht voor efficiënte machinebesturingssystemen en paneelbouw op maat.

Als internationale speler met ruime ervaring in diverse branches zijn we uw partner voor iedere fase in het proces: van analyse en ontwerp, tot realisatie en bijbehorende service.